Een moment geduld aub...

Stap 1: Kies behandeling

Kies hier uw gewenste behandeling:

Lysandro kan op dit moment nog niet via het online afsprakenboek worden geboekt. Voor een afspraak met Lysandro graag een apart formulier invullen. Klik hier voor afspraken met Lysandro.

Staat uw behandeling er niet bij? Dat kan kloppen: niet alle behandelingen kunnen via het online afsprakenboek ingeboekt worden. Bel ons op 020-7531942 of vul ons afsprakenformulier in: Klik hier voor het formulier.

Indien u een afspraak wilt met 2 verschillende stylisten (bijvoorbeeld in geval van kleuren en knippen door verschillende personen) dan kunt u via een apart fomulier een afspraak aanvragen. Klik hier voor het aanvragen van een afspraak bij meerdere stylisten.

Voor onze prijzen: Klik hier.

(*) Students: Alleen voor afspraken van dinsdag tot en met vrijdag voor 17.00 uur en niet voor afspraken bij Lysandro. Alleen voor studenten onder 26 jaar en op vertoon van geldige studentenkaart. Ook geldig voor jongeren tot en met 18 jaar.

Zijn na het boeken uw plannen veranderd? Laat het ons dan 24 uur van tevoren weten. Anders brengen wij de afspraak alsnog in rekening en zult u een factuur ontvangen.

Heeft u vragen? U kunt ons tijdens openingstijden altijd bellen via 020-753192.
© 2018 - Flexxis B.V.